Selecteer een pagina

Informatie

TRANSPORT

Wij hebben geen eigen transport mogelijkheid. Daarom bieden wij u 2 mogelijkheden voor bezorging aan huis.

MEUBELKOERIER

Onze grote meubelen worden via een extern transportbedrijf naar u vervoert. U betaald hier apart voor buiten uw totaal factuurbedrag om. Deze kosten staan wel vermeld op de factuur. Er wordt verwacht dat er vanuit de klant minimaal één iemand aanwezig is die kan helpen tillen met de meubels. Daarnaast worden uw meubels gedemonteerd afgeleverd bij uw voordeur op de begane grond.

Zodra uw meubelen klaar zijn in de werkplaats geven zij een seintje aan een extern transportbedrijf. Zij nemen vervolgens contact met u op voor het inplannen van een bezorgdatum.
Bij ontvangst van uw producten tekent u voor goed ontvangst na controle van uw product(en).

DHL

Onze kleine meubelen (denk aan wandplank, sokkel) worden via DHL verzonden. De kosten voor deze verzending zijn meegerekend in de totaalprijs op de factuur. De producten worden voor verzending door ons gecontroleerd. Mocht u niet tevreden zijn met het product dan kunt u dit op eigen kosten aan ons retourneren. U ontvangt bij retour binnen 14 dagen uw aankoopbedrag – verzendkosten retour.

VERPAKKEN

Om de poten/frames onbeschadigd bij u te kunnen leveren maken wij gebruik van dikke stevige kartonnen dozen voorzien van voldoende bescherming.